Begränsande hormonella besvär

Begränsas du av besvär kopplade till din menscykel? Lider du av fysiska och emotionella förändringar inför och under klimakteriet? Vill du ha energi till annat än att hantera dessa besvär men har fått höra att inte mycket går att göra för att må bättre eller att du måste äta hormoner?

Du är fullkomlig

 

 

 

 

 

 

Den existerande uppfattningen att kvinnokroppen äger en grundläggande oförmåga som visar sig i menscykeln eller klimakteriet och måste medicineras med hormoner kan få oss att tro att vi är ofullkomliga. Men kroppen försöker hela tiden göra allt den kan för att hjälpa oss att läka. Vi behöver bara bättre förstå den och vad den behöver för att hjälpas att nå dit.

Homeopati en gåva för kvinnor

Kvinnohälsa har alltid legat mig särskilt varmt om hjärtat. Vi och våra finstämda hormoner behöver mötas varsamt, med förståelse, kunskap och kärlek när de hamnat i obalans. Här är homeopatin en gåva för att hjälpa att läka och nå tillbaka i hormonharmoni.

Befria din kvinnokraft

Så mycken stark kvinnokraft går förlorad och så mycket klokhet, visdom, lust, glädje, kreativitet och kunskap kommer inte till sin fulla rätt på grund av att kvinnoenergi behöver gå till att existera och hantera sitt hormonella mående.

Släpp fram hela dig

Låt dig inte nöjas med tron att din kropp inte kan bättre och att du ska acceptera ett begränsat mående. Ge dig platsen att ta hand om din hälsa från grunden. Släpp fram hela den du är och all den enorma kapacitet du faktiskt bär inom dig.

Kvinna – Du ÄR!
Låt ingen ohälsa hindra dig från att vara fullt ut just henne!

 

 

 

Njut och inspireras av denna härliga musikvideo:

Kontakta mig / Boka tid