Inkännande beröringsterapi

Bodysense är en varsamt inkännande beröringsterapi som på en delvis omedveten nivå hjälper kroppen att släppa spänningar, stress och tidigare trauman.

 

Vår kropp är vår egen historiebok

Vår kloka kropp är som en historiebok över vårt liv. Alla upplevelser och känslor vi inte haft möjlighet att hantera lagrar den intill chans ges att släppa. Kanske gavs inte plats i livet att bearbeta det som hände. Kanske fanns ingen som lyssnade och känslorna fick stoppas in medan vi sprang vidare i livet.

Lagrade känslor

Lagrade känslor sätter sig som cellminnen i muskler och vävnader. Lager för lager, nivå för nivå bildas mikrolåsningar och blockeringar som hindrar ett fritt energiflöde. Med tiden kan de bli många och visa sig som smärta och spänningar, begränsad rörlighet och sjukdom. Eller som personliga känslomässiga problem av olika slag. Själva är vi många gånger inte ens medvetna om att minnena är där.

Nå kontakt för att släppa spänningar

Vår fantastiska kropp strävar alltid att läka och vårt system av kropp och själ tar alla möjligheter som ges att släppa loss det som begränsar oss när det ges plats för det. Med Bodysense ges den möjligheten. Jag lyssnar med varsamma händer till dina och din kropps signaler, hjälper kroppen att få kontakt med och släppa spänningar, blockeringar och smärta lager för lager för att återfå balans, energi och nå avslappning.

Bodysense som personlig utveckling

Många söker sig även till Bodysense som personlig utveckling när man kanske inte vill ha regelrätt samtalsterapi men är intresserad att nå djupare in till sig själv, bli medveten om begränsningar och låsningar, vill släppa gammalt och göra sig friare och helare. Jag finns jämte och följer dig under processen.

Bodysense och Homeopati

Bodysense är en utmärkt beröringsterapi att använda separat eller som komplement till homeopatin.

Njut, vänd dig inåt och ge dig en stunds avslappnande Bodysense

Kontakta mig / Boka tid