Första besöket

Vårt första möte tar upp till 2 timmar då du får berätta din historia, vilka besvär du söker för och hur du vill må. Vi går igenom vad som gör dina besvär bättre eller sämre och om något hände vid tiden de dök upp. Kanske tog något din energi så besvären fick möjlighet att ta form? Du får även berätta om dina övriga besvär nu och genom åren. Hur mår Du och hur ser ditt liv ut? Hur är det med humör, aptit, energi och din sömn? Vilka sjukdomar finns i släkten? All information behövs för att jag ska få en hel bild av dig och det är på denna information jag grundar mitt val av din homeopatmedicin.

Konsultation via Skype

 Vid ett möte förmedlas så mycket mer än ord och jag behöver därför träffa dig personligen. När du har svårt att komma finner vi lösningar via Skype eller telefon.

 Homeopatmedicin och återbesök

Medicinen får du vid ditt besök eller sedan jag analyserat och funderat klart. Den består av piller som får smälta under tungan och vanligen behöver den tas sällan.

 

Vid återbesöken som tar upp till en timme följer jag upp hur du mår och hur läkeprocessen fortskrider, för att kunna avgöra om och när du behöver en ny dos homeopatmedicin. Vi träffas med 4-8 veckors mellanrum tills du mår bra. Akuta besvär läker snabbare medan kroppen behöver tid på sig för att läka ut långvariga och kroniska besvär ifrån grunden.

     Målet är att du når din önskade hälsa och mår bra även utan medicin.
Ge bort ett Presentkort

Ge bort ett fint presentkort till någon du tycker om och vill ge lite stöd till naturlig hälsa och välmående.

Din investering

Första besöket 1400:- inkl. moms

Återbesök         900:- inkl. moms

5 återbesök       4200:- rabatt 300:-

10 återbesök     8200:- rabatt 800:-

Presentkort     Valfri summa

Jag tar emot kontant betalning eller Swish.

 

            Jag följer dig dit du vill nå – till hur du vill må!

                       Kontakta mig / Boka tid