Hem | Ewa Olsson

Du är fantastisk!
Och din kropp är fantastisk – när den fungerar och är i balans. Ett finstämt system av kropp och själ i harmoni.
När den är i obalans behöver den och du mötas varsamt. Med förståelse, kunskap och kärlek. Med mildast möjliga medicin och hjälp att läka på det sätt kroppen själv önskar och strävar göra. Det är min absoluta övertygelse efter drygt 30 år som homeopat och efter all läkning jag haft förmånen att följa och se hos mina patienter.

Det är så homeopati fungerar. Denna geniala välbeprövade och djupverkande behandlingsmetod som går ut på att åter få igång kroppens egen läkeförmåga och återfå hälsa. Med medicin hämtad ur växt-, djur- och mineralrike.
Varsamt är också så jag möter dig med den inkännande beröringsbehandlingen bodysense. I förståelsen av kroppen och hur den samlar på sig stress, smärta och trauma. Eller bara längtar efter lite skön avslappning.
De båda metoderna fungerar väl var för sig eller harmonierar och kompletterar varandra fint.


Trötthet, upprepade förkylningar, stress, magbesvär, PMS, sömnsvårigheter, utmattning, urinvägsbesvär, nedstämdhet, ptsd, ångest, eksem, pollenallergi eller kanske halsfluss?
Oavsett dina besvär finns alltid hjälp att få!

Förutom svenska tar jag även emot på engelska och teckenspråk.

Jag finns i Hammarby Sjöstad För tidsbokning eller frågor Ring 072 – 514 60 40 eller maila till  info@alternativmedicinska.se